SETI Network: Oyungezer | Free2Play

Get Adobe Flash player
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Silkroad Online Nedir, Ne Değildir?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1
  • 2

BAŞLIK: Silkroad Online Nedir, Ne Değildir?

Silkroad Online Nedir, Ne Değildir? 16 Oca 2010 19:20 #258

• koray
  • Moderator
  • Gönderiler: 35
  • Puanlar: 5

F2P'ler içindeki DVORYO dünyasında kendine has özellikleriyle yeni bir soluk getiren Silkroad Online geniş içeriği, oynanabilirliği ve durmak bilmeyen aksiyona sahip Ticaretine bakan tüccarlar, onları yağmalayan hırsızlar ve tüccarları hırsızlardan koruyan avcılar... Kısacası pataklayabileceğimiz çok şey var etrafta . Türkçe içeriğe sahip olması ve her köşede Türk görebilmeniz açıkçası oyuna sizi daha çok ısındırıyor. İpek yolu havasından çıkıp Ortaköy'de dolaşır gibi hissediyorsunuz ara sıra . Oyun gerçekten eski medeniyenlerin cezbedici havasını size hissettiriyor. Ben oynadığımda oyuna alışmam sadece 2 saat sürdü, rahat bir kontrol sistemi var diyebilirim. Silkroad Online'ı daha tatmadıysanız kesinlikle çok şey kaçırıyorsunuz
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: secretlives, Maniac63, dogser

Cvp: Silkroad Online Nedir, Ne Değildir? 02 Şub 2011 15:36 #4768

• Muhallebi
  • Poor Item
  • Gönderiler: 7
Silkroad'ın benim için yeri her zaman ayrı olmuştur. Daha 6. sınıftayken falan Knight oynadığım zamanlarda bi arkadaşım bana "Silkroad diye bi oyun buldum gel çok güzel" diye çağırmıştı. İlk başta burun kıvırmıştım çünkü Knight benim bi süredir çok ilgimi çeken ama sırf internetsizlikten oynayamadığım bir oyundu.

Bu arkadaşımın ısrarı sonucu başladım Silkroad'a ve Knight'ın yanında ne kadar çocuk oyunu kaldığını farkettim. Knight sayfasını geç olmadan kapatmış bulundum Silkroad sayesinde.

Silkroad'ın benim için diğer bütün oyunların önünde olmasının asıl sebebi pvp sistemidir. Gerek Knight , gerek Rappelz , gerek World of Warcraft bunların hiçbirinde rakibe bir darbe yapıldığında veya rakipten bir darbe alındığında o derbenin tokluğunun hissedilmesini göremedim.

Diğer oyunlarda bi yandan koşarken bi yandan adam kendi kendine kılıç sallamasıyla çıkan iki ışık "vurmak" oluyordu. Gerçekten Silkroad hasreti çektim bu oyunların hepsinde.

Silkroad'da skill kullandığında adamın ne halt ettiğini görebilmek , saçma sapan vuruş animasyonları görememek çok hoşuma gidiyor. Gerçekten karşımdaki karaktere vurduğumu hissedebiliyorum.

Job sistemi var tabi. Çoğu oyunda var ama yine Silkroad'ın job sistemi benim gönlümü fethetti. Daha gözle görülür bir şekilde mesleğinizi icra ediyorsunuz. Kıyafetlerinizi giyip "hayde bre" diyerekten yollara düşüyorsunuz ve önünüze her an sizi bir böcek gibi ezebilecek düşmanlarınız çıkabilir. Gerçekten heycanı paha biçilemez.

Ne yazık ki bi zaman sonra para vermeden oynamanız imkansız hale geliyor. Hem serverlar sevgili botlar sayesinde ağzına kadar dolu hem level atlamak oynadığım diğer oyunlara göre daha zor. Hadi yine oyuna girebilsek zor da olsa yapıcaz bi şeyler oyuna da giremiyoruz ki.

Kısacası Silkroad benim için kendi türünde piyasadaki en iyi oyundur fakat oynanması da iyi olmasıyla doğru orantılı olarak zordur. Para veremeyecekseniz hiç girişmemenizi öneririm.

Cvp:Silkroad Online Nedir, Ne Değildir? 12 Şub 2011 19:18 #5280

• AcCepteD
  • Uncommon Item
  • Gönderiler: 130
  • Puanlar: 180
Silkroad oynadım ama hiç içime sinmedi.Gerek stat yapısı gerek skill yapısı cok karmasık bir oyun.Hele birde avrupa karakteri acarsanız yandınız yürü yürü bitmez.

Cvp:Silkroad Online Nedir, Ne Değildir? 14 Şub 2011 23:58 #5658

• KING_HFO
  • Poor Item
  • Gönderiler: 33
  • Puanlar: 7
bi türlü ısınamadığım onlinelerden biri oyüzden puanım 10/6

Cvp:Silkroad Online Nedir, Ne Değildir? 15 Şub 2011 13:09 #5947

• burakiro
  • Poor Item
  • Gönderiler: 21
bu oyunu oynadım ve grafikleri gerçekten çok güzel paylaşım için teşekkürler

Cvp:Silkroad Online Nedir, Ne Değildir? 15 Şub 2011 16:46 #6571

• emreblackeye
  • Poor Item
  • Gönderiler: 33
  • Puanlar: 1
yabancılar yapıyor abi

Cvp:Silkroad Online Nedir, Ne Değildir? 15 Şub 2011 18:07 #6980

• delici5554
  • Poor Item
  • Gönderiler: 27
  • Puanlar: 70
Hmm güzel paylaşım daha önce duymuştum zor bir oyun olduğunu ve kolay kasılmadığını ama bu kadar detaylı bilgim yoktu bilgi için çok teşekkurler

Cvp:Silkroad Online Nedir, Ne Değildir? 15 Şub 2011 18:12 #6996

• ErDo
  • Uncommon Item
  • Gönderiler: 162
KING_HFO yazan:
bi türlü ısınamadığım onlinelerden biri oyüzden puanım 10/6

Silkroad zor bir oyun.Karmaşık ve çözmesi zaman alan bir oyun.Ama gönül verip dersen ki ben bu oyunu oynarım,oynarsın.Ama dediğim gibi zor bir oyun anlaması kolay değil.Bende başta öyle diyorum sonra oynadım ama bıraktım.Tabi bir zaman sonra sıkılyorsun.

Cvp:Silkroad Online Nedir, Ne Değildir? 15 Şub 2011 20:02 #7361

• fero_25
  • Poor Item
  • Puanlar: 17
bence her yönüyle güzel oyun oyunun amacı kervan çekip thief leri kesip ve bu şekilde para kasmak ama artık oyunda para kadar kolay bişi yok kervan çeken ben pek görmem

Cvp:Silkroad Online Nedir, Ne Değildir? 15 Şub 2011 20:08 #7367

• CrueLProjectoR
  • Poor Item
  • Gönderiler: 20
  • Puanlar: 115
1.5 sene kadar oynadım açıkçası lag problemi olmasa gerçekten çok güzel bir oyun herkese tavsiye ederim. Gerek efektleri gerek pk'si ile gerçekten 4 4 lük oyun.

Cvp:Silkroad Online Nedir, Ne Değildir? 15 Şub 2011 20:34 #7416

• fero_25
  • Poor Item
  • Puanlar: 17
türkçe dil eklenmesiylede güzel oldu ama yeni başlıyanlar türkçe kullanıyor uzun süredir oyniyıpda türkçe kullanan görmedim çoğu kişi ingilizce kullanıyor yinede bnde dahil

Cvp:Silkroad Online Nedir, Ne Değildir? 15 Şub 2011 21:34 #7598

• xPERRYx
  • Poor Item
  • Gönderiler: 2
  • Puanlar: 243
çok guzel bi paylasım bence

Cvp:Silkroad Online Nedir, Ne Değildir? 16 Şub 2011 14:36 #10085

• mylove
emeğine sağlık güzel bir uğraş olmuş sağol arkadasım baya uğraşmıssın eline sağlık

Cvp:Silkroad Online Nedir, Ne Değildir? 17 Şub 2011 16:39 #12614

• Ozer
güzel peylaşım olmuş ellerinize sağlık arkadaşlar

Cvp:Silkroad Online Nedir, Ne Değildir? 18 Şub 2011 01:02 #13566

• maykllbaba
valla bu kod işi benim işime yarayacak gibi zaten ben para yaıtyıorum oyuna + bide bu gelince karakteri fulleriz artık birşey sormak istiyorum arkadaşlar
sizce wolfteam a
hediye mi yollarlar bize yoksa joyparamı hadi buda anket olsun -bennce hediye !

Cvp:Silkroad Online Nedir, Ne Değildir? 18 Şub 2011 02:09 #13636

• Karakaya
  • Uncommon Item
  • Gönderiler: 140
  • Puanlar: 2
arkadaşlar konulara yazdığımız yorumlara dikkat edelim bazen alakasız yorumlar okuyorum. ayrıcada paylaşım için teşekkür ederim devamını bekliyoruzz...

Cvp: Silkroad Online Nedir, Ne Değildir? 18 Şub 2011 16:16 #14244

• Vasilaki
  • Common Item
  • Gönderiler: 72
  • Puanlar: 2
Muhallebi yazan:
Silkroad'ın benim için yeri her zaman ayrı olmuştur. Daha 6. sınıftayken falan Knight oynadığım zamanlarda bi arkadaşım bana "Silkroad diye bi oyun buldum gel çok güzel" diye çağırmıştı. İlk başta burun kıvırmıştım çünkü Knight benim bi süredir çok ilgimi çeken ama sırf internetsizlikten oynayamadığım bir oyundu.

Bu arkadaşımın ısrarı sonucu başladım Silkroad'a ve Knight'ın yanında ne kadar çocuk oyunu kaldığını farkettim. Knight sayfasını geç olmadan kapatmış bulundum Silkroad sayesinde.

Silkroad'ın benim için diğer bütün oyunların önünde olmasının asıl sebebi pvp sistemidir. Gerek Knight , gerek Rappelz , gerek World of Warcraft bunların hiçbirinde rakibe bir darbe yapıldığında veya rakipten bir darbe alındığında o derbenin tokluğunun hissedilmesini göremedim.

Diğer oyunlarda bi yandan koşarken bi yandan adam kendi kendine kılıç sallamasıyla çıkan iki ışık "vurmak" oluyordu. Gerçekten Silkroad hasreti çektim bu oyunların hepsinde.

Silkroad'da skill kullandığında adamın ne halt ettiğini görebilmek , saçma sapan vuruş animasyonları görememek çok hoşuma gidiyor. Gerçekten karşımdaki karaktere vurduğumu hissedebiliyorum.

Job sistemi var tabi. Çoğu oyunda var ama yine Silkroad'ın job sistemi benim gönlümü fethetti. Daha gözle görülür bir şekilde mesleğinizi icra ediyorsunuz. Kıyafetlerinizi giyip "hayde bre" diyerekten yollara düşüyorsunuz ve önünüze her an sizi bir böcek gibi ezebilecek düşmanlarınız çıkabilir. Gerçekten heycanı paha biçilemez.

Ne yazık ki bi zaman sonra para vermeden oynamanız imkansız hale geliyor. Hem serverlar sevgili botlar sayesinde ağzına kadar dolu hem level atlamak oynadığım diğer oyunlara göre daha zor. Hadi yine oyuna girebilsek zor da olsa yapıcaz bi şeyler oyuna da giremiyoruz ki.

Kısacası Silkroad benim için kendi türünde piyasadaki en iyi oyundur fakat oynanması da iyi olmasıyla doğru orantılı olarak zordur. Para veremeyecekseniz hiç girişmemenizi öneririm.

Silkroad ile ilgili tecrübelerini çok güzel paylaşmışsın.Teşekkürler

Cvp:Silkroad Online Nedir, Ne Değildir? 19 Şub 2011 00:01 #15079

• yokeder
  • Poor Item
  • Gönderiler: 8
  • Puanlar: 76
güzel bir oyun

Cvp:Silkroad Online Nedir, Ne Değildir? 20 Şub 2011 11:50 #17281

• kazims95
  • Poor Item
  • Gönderiler: 18
  • Puanlar: 24
Silk Road grafik olarak çok iyi ama çok karmaşık bi yapısı var ve anlamak zor.O yüzden ben SRO ya fazla ısınamadım.Bi de serverlar ağzına kadar dolu girmek imkansız gibi bi şey.Lvl atlamak da çok zor olunca insanın oynıyası gelmiyo.

Cvp:Silkroad Online Nedir, Ne Değildir? 20 Şub 2011 14:45 #17370

• mertocrazy
  • Poor Item
  • Gönderiler: 44
Güzel konu güzel bilgiler emeğine sağlık aydınlattın bizleri devamını bekleriz
  • Sayfa:
  • 1
  • 2
Yetkililer: Taha, Zephyr
Sayfa oluşturulma süresi: 1.23 saniye

Free2Play OnlineFree2Play’in 5. Sayısını Bulamıyor Musunuz?

Free2Play’in 5. Sayısını Bulamıyor Musunuz? Çözümü Bırada! F [ > ]

Free2Play OnlineEarthrise Kapanıyor

Bu yıl içinde free-to-play modeline geçmesi planlanan bilimkurgu MMORP [ > ]

Free2Play OnlineValiant Açık Beta Tarihi Kesinleşti

Nttgame'in yeni başlığı Valiant, 28 Şubat'ta Avrupa oyuncuları içi [ > ]

Free2Play OnlineGala Networks Europe Sevgililer Günü’nü Kutluyor

Sevgililer günü özel etkinlikleri açıklandı. Avrupa’nın önde g [ > ]

Free2Play OnlineFamily Guy Online Tanıtım Videosu Çıktı

Family Guy Online epeydir geliştirilmekte, ancak tarayıcıda oynanabile [ > ]

Get Adobe Flash player

Tüm Hakları Saklıdır - SETI Yapım ve Yayıncılık © 2009