SETI Network: Oyungezer | Free2Play

Get Adobe Flash player
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Duy Sesimi Joymax Ve Free2Play Yönetim...
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Duy Sesimi Joymax Ve Free2Play Yönetim...

Duy Sesimi Joymax Ve Free2Play Yönetim... 02 Nis 2010 22:46 #440

• ZppY
  • Poor Item
  • Gönderiler: 3
  • Puanlar: 5
Öncelikle Merhabalar Ban Cezası Almadan Önce Silkroad Online Her Şeyiyle 6Yıldır Yani Üretiminden Beridir Benim İçin En Güzel Oyundu Gerek Düşük Sistem Özellikleri,Etkileyici Skilleri Ve Grafikleri Gibi Oyuna Harcadığım Paranın Haddi Hesabı Yok En Küçük Örnek Haziran+Temmuz 2009 Tarihinde Toplam $600'lık Silk Almışım...Zaten Dikkat Edildiyse Legend 5 Öncesi Serverlarda Boşalma OlOyunda İllegal Program Kullanmama Rağmen Hatta Fan Sitelerinde Oyundaki Küfüre Karşı Her Şey Seninle Başlar Kampanyama Rağmen Oyunda 3 Aşamalı Ban Sistemi Haricinde 1 Hafta,2Hafta Ban Cezası Almadan Direk 100Yıl Ban Cezası Aldım...Bu Ceza Legend 5ten Önce Oldu...Nedense Etraftaki Arkadaşlarımında Başına Geldi...Legend 4te İken Serverları Boşalttılar Oyuna Oyuncuları Çektiler GoldBotları Ve Sürekli Aktif Olmayan Oyuncuları Engellediler...İstedikleri Zaman Gold Botları Ve Bugları Kaldırabildiklerini Gayet Net Anlamış Olduk Ancak Tabiki Oyuncuları Müşteri Olarak Gören Bir Şirket Olduğundan Bize Yaptıkları Bu Oldu...1Ay Sonra Legend 5 Çıkınca Tekrar Doldu Joymax Resmen Legend 5 Öncesi Oyuna Daha Fazla Kullanıcı Katmak İçin Sürekli Aktif Olmayan,Olamayan Oyuncularını Ve Gold Botları Ya Banladı Yada Engelledi Ama Legend 5 İle Tekrar Eski Haline Oyun Geri Döndü Bu Resmen Bize Yapılan Haksızlık Eğer Gerçek Delil Bulabilseydim İngilterede Bunlarla İlgilenen Avukatlar Var Onlara Gider Joymaxe Tazminat Davası Açardım...Çünkü İnsanlara Premium Aldırtmak İçin Resmen Bİlerek Oyunda Spam Yaptırıyorlar Server Cap. 3500 Olmasına Rağmen 2000Tane Bot Oluyor....İşte Haksızlık Budur...Dergi Yöneticilerine Sesleniyorum Duyun Sesimi Eğer Silkroad'ın Forumunu Gezerseniz Benim Gibi Düşünen Ve Benim Görüşlerime Sahip Çok Fazla İnsan Bulursunuz...Lütfen Ropörtaj Niyetine Bir Şekilde Ulaşın Ve Sizde Konuşun...

Dinlerseniz Veya Bana Cevap Yazarsanız Çok Sevinirim

Herkeze İyi Günler...
Son Düzenleme: 02 Nis 2010 22:48 Düzenleyen ZppY.

Cvp:Duy Sesimi Joymax Ve Free2Play Yönetim... 04 Nis 2010 18:12 #442

• koray
  • Moderator
  • Gönderiler: 35
Merhabalar ZppY,

Yazdıklarında sana hak veriyorum. Tabii ki illegal program kullanmayan kullanıcıların haksız yere engellenmesi adil değil. Ama illegal kullanmadığın için banlandığına emin misin?. Belki başka biri şifreni ele geçirip kullanırken yakalanmış olabilir, veya paylaştığın arkadaşların. Açıkçası haksız yere engellemeleri mantıklı gelmiyor. Engelleme cezası olarak gösterilen bir gerekçe var mı acaba ayrıca? bunun üstünde de tartışabiliriz beraber.

Ayrıca dileğini göz önünde bulunduracağız .

Cvp:Duy Sesimi Joymax Ve Free2Play Yönetim... 05 Nis 2010 17:07 #453

• michbro
  • Free2Play Yazı İşleri Müdürü
  • Gönderiler: 41
Bu arada sorunu JoyMax yönetimine iletiyoruz biz. Sizinle bağlantıya geçeceklerdir.

Cvp:Duy Sesimi Joymax Ve Free2Play Yönetim... 13 Nis 2010 20:52 #486

• ZppY
  • Poor Item
  • Gönderiler: 3
Öncelikle İkinizede Cevaplarınızdan DOlayı Teşekkür Ediyorum Banlanma Sebebim İllegal Program Kullanımıdır Bilgisayarımda E..t S....t Security,A.......e Gibi Spyware Programlarının Tam Ve Güncel Sürümleri Bulunmaktadır Kullandığım Şifre Sağlam Ve Evimdeki Bilgisayarımdan Başka Bilgisayarda Girilmeyen Bir Şifreydi Yani Başkasının Çalmış Olması Çok Çok Zor...Benim 2 Bilgisayarım Var 1 Laptop,1Masaüstü Bahsettim Laptop Ve Sadece Online Oyunları Yüklüyorum...Yani Açıkcası Çalınma Gibi Bir İhtimali Yok Koray Abi...Bu Arada İletiniz İçin Çok Teşekkürler Bir Şey Daha Dilemek İstiyorum Derginiz Her Ay Çıksa...Kotalı Olunca Fazla İndiremiyoruz...Ayrıca Free2Playlar Yanında Her Ay 2-3 Paralı Oyundan 1 Haftalık Trial İsteseniz,Dağıtsanız Böylece Aion Gibi Oyunların Nasıl Olduklarını Daha İyi Anlayabiliriz Sonuçta Free2Play Oyunları Ciddi Kesimde Oynuyorsanız Eğer Ücretli Online Oyunlardan Daha Çok Para Harcıyorsunuz =)...Tekrar Teşekkürler

ZppY

Cvp:Duy Sesimi Joymax Ve Free2Play Yönetim... 24 Nis 2010 22:36 #492

• cystyle111
  • Poor Item
  • Gönderiler: 7
Merhabalar.Konuşmalarınızdan anladığım kadar bot sorunu silkroad online da tekrar gündeme geldi.Yanılıyormuyum.Çünkü uzun zamandır oyuna giremiyorum.

Cvp:Duy Sesimi Joymax Ve Free2Play Yönetim... 18 Şub 2011 11:31 #13912

• Ozer
  • Uncommon Item
  • Gönderiler: 164
  • Puanlar: 22
Çok faydalı bir paylaşım olmuz hazırlayan arkadaşa teşekkürşer. elleri dert görmesin..
  • Sayfa:
  • 1
Yetkililer: Taha, Zephyr
Sayfa oluşturulma süresi: 0.71 saniye

Free2Play OnlineFree2Play’in 5. Sayısını Bulamıyor Musunuz?

Free2Play’in 5. Sayısını Bulamıyor Musunuz? Çözümü Bırada! F [ > ]

Free2Play OnlineEarthrise Kapanıyor

Bu yıl içinde free-to-play modeline geçmesi planlanan bilimkurgu MMORP [ > ]

Free2Play OnlineValiant Açık Beta Tarihi Kesinleşti

Nttgame'in yeni başlığı Valiant, 28 Şubat'ta Avrupa oyuncuları içi [ > ]

Free2Play OnlineGala Networks Europe Sevgililer Günü’nü Kutluyor

Sevgililer günü özel etkinlikleri açıklandı. Avrupa’nın önde g [ > ]

Free2Play OnlineFamily Guy Online Tanıtım Videosu Çıktı

Family Guy Online epeydir geliştirilmekte, ancak tarayıcıda oynanabile [ > ]

Get Adobe Flash player

Tüm Hakları Saklıdır - SETI Yapım ve Yayıncılık © 2009