Rom'un incelemesini yazan değerli editör arkadaşımıza sormak istediğim bazı şeyler var. Ben ROm-Tr nin eski mod'u Keshberfo, Herşeyden önce şunu merak ediyorum, işlerimden dolayı RoM'a yaklaşık 1 sene kadar ara vermek zorunda kaldım, eski kullanıcı adım ve şifremle girdiğimde itemlerim ve karakterim hala duruyomudur yoksa oyun wipe yedi mi ? Esas merak ettiğim konu budur.
Bunun dışında, daha önceden hazırladığımız ve halen rom-tr de yayınlanmaktao lan rehberlerim mevcuttur, her ne kadar benden izin almadan başka yerlerde yayınlayan arkadaşlar olmuşsa da o rehberlerin çoğunu ciddi zaman harcayarak hazırlamıştım. Dilerseniz rehberleri burda dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Bu size zaman kazandırır.
Dediğim gibi eski kullanıcı adım ve şifremle oyuna girdiğimde karakterlerim ve itemlerimin yerinde aynene durma olasılığını söyleyebilirseniz çok sevinirim aksi halde 4gb dowlnload yapmak istemem. Malumunuz bir oyunda son seviyeye geldikten sonra eğer oyuna ara verdiyseniz sıfırdan tekrar karakter yapmak çok sıkıcı olabiliyor.
Gelebilecek cevap için şimdiden teşekkür ederim.