SETI Network: Oyungezer | Free2Play

Get Adobe Flash player

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Rune Of Magic
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
En altSayfa: 1
BAŞLIK: Rune Of Magic
Rune Of Magic 5 Ay, 3 Hafta önce Karma: 0
Beyler oyunu iyi bilen biri warsa oyunu bana detaylı bi sekilde anlatabilirmi anlatırsan sewinirim lütfen ama acil!
KillHyderKil
Poor Item
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu an sitede değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.

Cvp:Rune Of Magic 5 Ay, 3 Hafta önce Karma: 0
Bende fazla oynamadım ancak sana yardımcı olmaya çalışıım kafanda eksik kalan bişi olursa onuda sor cevap veremezsem onuda video vb şeylerden bulmaya çalışırsın ilk olarak Runes Of Magic Rune denilen taşlar üzerinde geçiyor ve bunlar doğru hatırlıyorsam zırh ve silahlara basıoruz.Grafikleri desen WoW Uu biliosan onun gibi yani güzel.. Bu oyunda diğer önemli unsurlardan bir taneside çok fazla zanaat olduğu yhani marangozluk falan yapıp o işlerde uzmanlaşmaya çalışıosun..şu an aklımda olanlar bu kadar bende dediğim gibi fazla oynamadım ancak yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.tavsiyemi istersen bence bir oynamalısın.
mertoli
Poor Item
Gönderiler: 22
graphgraph

Cvp:Rune Of Magic 5 Ay, 3 Hafta önce Karma: 0
vala kardeşim ben 1 aydır bu oyunu oynuyorum ve bedava olmasına çok şaşıyorum, grafikler hikaye oynanabilirlik ve kurgu çok iyi sadece bedeva olmasından kaynaklanan bazı sorunlar var. örneğin ben 2 haftadır oyuna giremiyorum, beta dan finala yükseltildi ama bukadar çok günceleme sorunu göremedim ha deyiyo mu sonuna kadar ama hala oyuna giremiyorum. sana önerim ilk başta tüm karakerleri al, hepsini dene (ben öyle yaptım) sonra özelliklerini göz önünde tutarak 1. ve 2. karakerini yarat, sonra kas.
ister şovalye+rahip yada + savaşçı yada+büyücü ne istersen. iyi oyunlar dilerim. bu arda benim sorunum oyuna girdikten sonra alınan hata raporu ve oyunun kapanması bilgisi veya önerisi olan lütfen paylaşın.
evotam35
Poor Item
Gönderiler: 1
graphgraph

Cvp:Rune Of Magic 5 Ay, 2 Hafta önce Karma: 3
evet Runes Of Magic beta sürecinde inanılmaz derecede çok sorun yaşadı bende artık bunlardan sıkılan ve oyunu bırakan oyuncularan biriyim (ama az oynamadım )
yani sana ilk adımlardan bahsedebilirim
öncelikle oyun görev sistemi üzerine kurulu, yani sakın kafana göre canavarlara dalıp seviye atlamaya kalkışma ilk andan itibaren sana görevler veriliyor ve hiçbirşey için acele etme görevleri yaparsan seni gerekli kişilere gönderecekler zaten ama bu ilk başlarda olcak.. sonrasında NPC ara kısmından mevcut görevlerine bakıp onları almalısın zırhlar falanda görevlerle gelecek sınıf seçimi içinse sana oyunun ana forumunu öneriyorum orada oldukça detaylı bilgiler bulabilirsin
Orgat
Poor Item
Gönderiler: 10
graphgraph

Cvp:Rune Of Magic 5 Ay, 1 Hafta önce Karma: 0
Size bir sorum olacak;
Cd deki türkçe betasını kurdum patchleri kurdu oyun çalışıyor fakat hiçbir yazı gözükmüyor internette aradım ve benle aynı sorunu yaşayan başkalarının da oldugunu gordum ,foruma yazdım hiç bir cevap bulamadım lütfe bilgili biri yardımcı olabilir mi ?
Cagdas933
Poor Item
Gönderiler: 12
graphgraph

En üstSayfa: 1
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

Free2Play OnlineSonsuz Macera’da heyecan yeniliklerle devam ediyor!

Free2play oyun tutkunlarının buluşma noktası GamersFirst, Türk oyuncu [ > ]

Free2Play OnlineSword 2’de seviyeyi atla, muhteşem laptop Alienware’i kap!

RPG/RTS özelliklerini harmanlayıp benzersiz bir oyun keyfi sunan hibrid M [ > ]

Free2Play OnlineGamersFirst ile oynayın, kimliğiniz anonim kalsın!

GamersFirst oyuncuların gizliliğine ve özgürlüğüne öncelik veriyor [ > ]

Free2Play OnlineJoygame Wolfteam 1. Klan Turnuvası Sona Erdi!

Mart sonunda başlatılan Joygame – Wolfteam Klan Turnuvası Haziran ay [ > ]

Free2Play OnlineWolfteam'e Birşeyler Oluyor!

Türkiye’nin en çok tutulan online FPS oyunu Wolfteam, her gün fark [ > ]

Tüm Hakları Saklıdır - SETI Yapım ve Yayıncılık © 2009