Lara Croft yazan:
Oyundaki hesabımı sildim ve yeni bir hesap alarak oyuna girmeye çalıştım fakat olmadı. 1 hafta geçmesini bekliyorum sanırım eski hesabım kalkana kadar oyuna yeni hesapla giremeyeceğim. Grafikleri bana tomb raider'ın ilk oyunlarını anımsattığı için olsa gerek güzel geliyor ancak dediğim gibi oyunda boşluklar mevcut. Hayvanların çizimi maalesef vasat

Verilen görevler güzel hoşta bazı NPC lerin bulundukları yerler çok uzakta ve karakterimizin hantal ve yavaş ilerleyişi yüzünden NPC lere ulaşmak sıkıcı oluyor ve beni oyundan soğutuyor. Belki ilerde hızlı koşma skili vardır ama henüz oyunu iyi bilmiyorum.
Ileride Hızlı Kosma Skılı Yok Fakat Savascılara Has Öfke Adında Bir Skill Var Oda Cok Hız Vermesede Hız Verıyor Ve Mor İksirler Var Onlarda Hız Verıyor Ama Biraz Pahalı Vede Hayvanlar Hep 3 erlı Gruplar Halındeler Bence Bu Daha Iyı Ve Savascıda Kılıc Cevırme Adlı Bır Skıll Var Bununlar Yatıkları Toplıyıp Toplıyım Kullanıyorsun Hepsine İsliyor Böylece Kolay Kasılma Şmkanı Var Diğer SRO Gibi Oyunlardan Daha Zevkli Bence Herkese Tavsiye Ederim
İyi Forumlar Leader...