SETI Network: Oyungezer | Free2Play

Get Adobe Flash player
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Metin2
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Metin2

Metin2 05 Oca 2010 16:40 #248

• Lara Croft
  • Common Item
  • Gönderiler: 59
  • Puanlar: 14
Başlığı yokmuş açayım dedim. Bende oyunu dün kurdum. 3 lvl oldum şimdilik.

Bulunduğum yer şöyle;

mehter serveri

Chunjo Krallığı [ Sarı ]

Joan Bölgesi ( 1. Köy )

Grafik olarak maalesef beğenmedim. Çok boşluk varmış gibi geliyor. Bulunduğum yerde doluluk olmamasına rağmen nedense çok lag var ve zaman zaman oyundan atıyor.

Saldırdığım hayvanlar nedense 3 er 3 er geliyorlar. Bu durum fena değil ancak araya kaynayan yüksek lvlli hayvanlardan kaçamıyoruz daha doğrusu kaleye girmemiz yasaklanıyor. Bu durumda ölmek kaçınılmaz oluyor. Kıyaslamalarda hep dediğim gibi SRO botlara ve server tıkanıklığına rağmen daha iyi =)
Son Düzenleme: 05 Oca 2010 16:42 Düzenleyen Lara Croft.

Cvp: Metin2 13 Oca 2010 03:43 #255

• Lara Croft
  • Common Item
Oyundaki hesabımı sildim ve yeni bir hesap alarak oyuna girmeye çalıştım fakat olmadı. 1 hafta geçmesini bekliyorum sanırım eski hesabım kalkana kadar oyuna yeni hesapla giremeyeceğim. Grafikleri bana tomb raider'ın ilk oyunlarını anımsattığı için olsa gerek güzel geliyor ancak dediğim gibi oyunda boşluklar mevcut. Hayvanların çizimi maalesef vasat Verilen görevler güzel hoşta bazı NPC lerin bulundukları yerler çok uzakta ve karakterimizin hantal ve yavaş ilerleyişi yüzünden NPC lere ulaşmak sıkıcı oluyor ve beni oyundan soğutuyor. Belki ilerde hızlı koşma skili vardır ama henüz oyunu iyi bilmiyorum.
Son Düzenleme: 13 Oca 2010 03:45 Düzenleyen Lara Croft. Sebep: ekleme

Cvp:Metin2 17 Oca 2010 17:39 #276

• RuL3Zz
  • Poor Item
  • Gönderiler: 4
  • Puanlar: 5
arkadaslar bana metin2 mi mario mu dye sorsalar mario derim.cunku oyun cok vasat belki eskiler biliyordur hatta bosverin eskileri internet cafeciler para kasma adıyla bir sistem geliştirdiler bunu da herkes ogrenince item fiyatları tavan yaptı 2m olan 80 m oldu sonra sistemdeki hata giderildi ama itemlerdeki fiyat inmedi ayrıca şimdi baslamış arkadaşların boşluk hissetmelerinin nedenei herkes 50-60 lwl kulede kasılıyorlar 1.köyde eskiden iğne atsan düşmezdi şimdi uğrayan yok.Grafikler de acaip kötü.Skill desen görsellikten çok uzak bnm beklediğim açıkcası büyücelerin skillerinin görselleri süper olmalı ama bi bakıyorum savaşcıdan da beter.
Yani siz siz olun sakın baslamayıhn zaten indirmesi ayrı dert kasılması ayrı dert knight vb.oyunlar gibi parti sistemi de yok.YAni kasıl babam kasıl

Cvp:Metin2 18 Oca 2010 04:22 #285

• Lara Croft
  • Common Item
Yeni hesap almama rağmen maalesef Mehter serverine giremiyorum Yeni açılanlara girip deneyeyim dedim bu kez ortada seçilecek ne karakter var ne de kutuya nick yazılacak işaret var Çok sorunlu bir oyunmuş Vazgeçtim neredeyse bu oyundan Dedikleri kadar varmış
Son Düzenleme: 18 Oca 2010 04:23 Düzenleyen Lara Croft. Sebep: ekleme

Cvp:Metin2 18 Oca 2010 13:48 #289

• Orgat
  • Poor Item
  • Gönderiler: 10
bencede başlanmaması en iyisi oyun içeriği çok zayıf.. zaten oyunda hile yapmayan yok ben hilesiz oynamayı tercih ettim ama çok adaletsiz geldi zaten uzun bi süre önce oynamıştım ve 2 gün sonra bıraktım

Cvp:Metin2 31 Oca 2010 02:48 #327

• jumbo300
  • Poor Item
  • Gönderiler: 5
Arkadaşlar hepinizi metin2 us (amerikan serveri) ne beklerim orda daha hızlı kasılıyorsunuz

Cvp:Metin2 31 Oca 2010 11:52 #330

• mertoli
  • Poor Item
  • Gönderiler: 21
Arkadaslar bi ara bende oynadım ancak PvP ve PvE Tadını fazla alamadım diyebilirim. E haliyle online oyunda bu tür unsurların olması gerek diye düşünüyorum sadece PK çeşidi benim hoşuma gitti oda adam kesitikçe ünvanının falan değişmesi.Eğer Mob lara değinicek olursak bana göre Mob lar çok güçlü tasarlanmış ve bir süre sonra ciddi derecede oyun sıkmaya başlıyor ancak müptelası olanlar varmı,yok değil ancak bana hitap eden bir oyun değil .

Cvp:Metin2 19 Şub 2010 18:34 #369

• stuff
  • Poor Item
  • Gönderiler: 16
ben malazgirt şaman 33 lwl sarı hiç sıkmıyor eğer oyunu bırakacak olan varsa hesabını verebilir çünkü benim çarım soyuldu hiç item yok

Cvp:Metin2 05 Şub 2011 00:17 #4843

• EreN!
  • Poor Item
  • SpringSaint*
  • Gönderiler: 33
  • Puanlar: 4
hile olursa oyundan atar.
beni hiç atmadı.
Metin2 Yörük Oynayan Pm ..

Cvp:Metin2 09 Şub 2011 19:30 #5095

• hasim2731
  • Poor Item
  • Gönderiler: 7
Kaç hesap actıysam küfür den ban yedirtmeyi basardım ama tekrar hesap acıp kasmaktan bıkmıyorum Grafikleri pek tatmin edici olmasada Eglenceli tavsiye edilir =)

Cvp: Metin2 09 Şub 2011 23:13 #5104

• Leader
  • Poor Item
  • Gönderiler: 12
  • Puanlar: 6
Lara Croft yazan:
Oyundaki hesabımı sildim ve yeni bir hesap alarak oyuna girmeye çalıştım fakat olmadı. 1 hafta geçmesini bekliyorum sanırım eski hesabım kalkana kadar oyuna yeni hesapla giremeyeceğim. Grafikleri bana tomb raider'ın ilk oyunlarını anımsattığı için olsa gerek güzel geliyor ancak dediğim gibi oyunda boşluklar mevcut. Hayvanların çizimi maalesef vasat Verilen görevler güzel hoşta bazı NPC lerin bulundukları yerler çok uzakta ve karakterimizin hantal ve yavaş ilerleyişi yüzünden NPC lere ulaşmak sıkıcı oluyor ve beni oyundan soğutuyor. Belki ilerde hızlı koşma skili vardır ama henüz oyunu iyi bilmiyorum.

Ileride Hızlı Kosma Skılı Yok Fakat Savascılara Has Öfke Adında Bir Skill Var Oda Cok Hız Vermesede Hız Verıyor Ve Mor İksirler Var Onlarda Hız Verıyor Ama Biraz Pahalı Vede Hayvanlar Hep 3 erlı Gruplar Halındeler Bence Bu Daha Iyı Ve Savascıda Kılıc Cevırme Adlı Bır Skıll Var Bununlar Yatıkları Toplıyıp Toplıyım Kullanıyorsun Hepsine İsliyor Böylece Kolay Kasılma Şmkanı Var Diğer SRO Gibi Oyunlardan Daha Zevkli Bence Herkese Tavsiye Ederim

İyi Forumlar Leader...

Cvp:Metin2 09 Şub 2011 23:18 #5105

• Leader
  • Poor Item
  • Gönderiler: 12
  • Puanlar: 6
Lara Croft yazan:
Yeni hesap almama rağmen maalesef Mehter serverine giremiyorum Yeni açılanlara girip deneyeyim dedim bu kez ortada seçilecek ne karakter var ne de kutuya nick yazılacak işaret var Çok sorunlu bir oyunmuş Vazgeçtim neredeyse bu oyundan Dedikleri kadar varmış

İsim Yazmak İiçn Shif+Enter e basarak Oyuncunu İsmini Yazıcaksın Emterlıyıp Fısıltıdan Sohbet Edicek Ve Eger Oyuncu Yok Dıyorsa Server Yenı Acıl Ve Varkındaysan 45 Tane Server Var Biraz Lag Olsun Ve 45 serverin Hepsi Dolu Yenı Acılanlarda Zamanla Dolar Ve Oyuncular Pazar Alanında Olurlar Yanı Sehrin Ortasında Oyunculara anındayken Pm Atmak İçin Oyuncuya Sag Tıklıyınca Tepede Secenekler Vr Sen PM Atmak İçin Fısıltı Yı Seciceksin Yardımcı Olabildiysem Sevinirim

İyi Forumlar Leader...

Cvp:Metin2 15 Şub 2011 23:02 #7911

• ChaosPower
  • Uncommon Item
  • Gönderiler: 212
  • Puanlar: 58
metin2 deki kadar hile hiçbir oyunda yok sanırım bunu neden engellemiyorlar anlamış değilim o kadar çok magdur varki önlemekse aslında çok zor deil Gameguard gibi bir dünya yazılım firması var onlarla çalışsalar olay bitecek ama ticari düşünülüyor sanırım

Cvp:Metin2 16 Şub 2011 11:08 #9201

• alpersagut
guzel calısma tebrık ederım devamını dılerım dostum elıne koluna saglık enek harcamıssın:)

Cvp: Metin2 16 Şub 2011 11:30 #9285

• TheCurePure
bu kadar kötü grafikli bi oyunun bu kadar çok tutulması garip geliyo bana , geede zevk meselesi tabi..cok iyi olmamışta deil tsk ederm.

Cvp:Metin2 18 Şub 2011 22:14 #14749

• Kartal
zaman ayrdığın için teşk. emeğine ellerine sağlık yeni başlayanlar için faydalı bir paylaşım olmuş. saol

Cvp:Metin2 18 Şub 2011 22:44 #14822

• Şeref12
  • Rare Item
  • Gönderiler: 316
  • Puanlar: 311
Saol guzel paylasım olmus bu guzel paylasımların devamını beklerim Saygılarımla
  • Sayfa:
  • 1
Yetkililer: Taha, Zephyr
Sayfa oluşturulma süresi: 1.09 saniye

Free2Play OnlineFree2Play’in 5. Sayısını Bulamıyor Musunuz?

Free2Play’in 5. Sayısını Bulamıyor Musunuz? Çözümü Bırada! F [ > ]

Free2Play OnlineEarthrise Kapanıyor

Bu yıl içinde free-to-play modeline geçmesi planlanan bilimkurgu MMORP [ > ]

Free2Play OnlineValiant Açık Beta Tarihi Kesinleşti

Nttgame'in yeni başlığı Valiant, 28 Şubat'ta Avrupa oyuncuları içi [ > ]

Free2Play OnlineGala Networks Europe Sevgililer Günü’nü Kutluyor

Sevgililer günü özel etkinlikleri açıklandı. Avrupa’nın önde g [ > ]

Free2Play OnlineFamily Guy Online Tanıtım Videosu Çıktı

Family Guy Online epeydir geliştirilmekte, ancak tarayıcıda oynanabile [ > ]

Get Adobe Flash player

Tüm Hakları Saklıdır - SETI Yapım ve Yayıncılık © 2009