Merhaba derginizi beğenerek okuyorum gerçekten oyun piyasasındaki önemli bir açığı kapatıyorsunuz tebrikler.
2004 ten beri her oyun dergisini aldım bazıları uzun vadeli bazıları kısa vadeli oldu şimdi ise aldığım derginin adı Free2Play oldu

Gerçekten MMO oyuncularına hitap eden ve gelecek vaadeden bir dergi çıkarmışsınız kutlarım üstelik DVD lerinizde bu tür oyunlara yer vermeniz çok güzel böylece kota sorunundan dolayı bir çok oyunu deneyemeyen arkadaşların derdine derman oldunuz
Fakat ilk sayıda gördüğüm ufak hatalar var bunları düzeltirseniz sevinirim böylece kaliteyi yükseltmiş olursunuz.
1- Dergide ufak tefek yazım yanlışları var ve bazı harfler yutulmuş kelimelerde
2-DVO ve MMO ikisi aynı incelemede yazılmış bir Türkçe bir İngilizce gidilmesi hem okuyucuların kafasını karıştırır hemde dergi için bir - puan olabilir
3- Fazla yüklenmek istemiyorum sizede anlıyorum ama böyle bir derginin 3 ayda bir çıkması okuyucularınız çok üzüyor bunu tekrar düşünmekte fayda var MMO oyun çok illaki Türk oyuncuların oynadıkları oyunlardan ziyade hiç bilinmeyen duyulmayan fakat güzel olan oyunlarıda gün ışığına çıkarabilirsiniz.
Gerçekten çok başarılı bir dergi umarım böyle devam eder.
Saygılarımla...