SETI Network: Oyungezer | Free2Play

Get Adobe Flash player
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Ufak öneriler
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Ufak öneriler

Ufak öneriler 08 Ara 2009 22:08 #194

• jackspow
  • Poor Item
  • Gönderiler: 1
  • Puanlar: 5
Merhaba derginizi beğenerek okuyorum gerçekten oyun piyasasındaki önemli bir açığı kapatıyorsunuz tebrikler.
2004 ten beri her oyun dergisini aldım bazıları uzun vadeli bazıları kısa vadeli oldu şimdi ise aldığım derginin adı Free2Play oldu Gerçekten MMO oyuncularına hitap eden ve gelecek vaadeden bir dergi çıkarmışsınız kutlarım üstelik DVD lerinizde bu tür oyunlara yer vermeniz çok güzel böylece kota sorunundan dolayı bir çok oyunu deneyemeyen arkadaşların derdine derman oldunuz
Fakat ilk sayıda gördüğüm ufak hatalar var bunları düzeltirseniz sevinirim böylece kaliteyi yükseltmiş olursunuz.

1- Dergide ufak tefek yazım yanlışları var ve bazı harfler yutulmuş kelimelerde

2-DVO ve MMO ikisi aynı incelemede yazılmış bir Türkçe bir İngilizce gidilmesi hem okuyucuların kafasını karıştırır hemde dergi için bir - puan olabilir

3- Fazla yüklenmek istemiyorum sizede anlıyorum ama böyle bir derginin 3 ayda bir çıkması okuyucularınız çok üzüyor bunu tekrar düşünmekte fayda var MMO oyun çok illaki Türk oyuncuların oynadıkları oyunlardan ziyade hiç bilinmeyen duyulmayan fakat güzel olan oyunlarıda gün ışığına çıkarabilirsiniz.

Gerçekten çok başarılı bir dergi umarım böyle devam eder.

Saygılarımla...

Cvp: Ufak öneriler 10 Ara 2009 01:34 #196

• Lara Croft
  • Common Item
  • Gönderiler: 59
  • Puanlar: 14
Bir forumda az önce derginiz hakkında yorumlar okudum ve oyunları incelerken baştan savıldığı ve 10 level oynayıp bırakmışlar sanki deniyor Bu yüzden sizden ricam Free2Play oyunlarını iyice oynamadan inceleme veya rehber yazmayın. Zaten karalamak için bahane arıyorlar. Derginin 3 aylık olması bu yüzden daha iyi çünkü bu Free2Play oyunları uzun solukludur ve tek seferde oyunu kimse öğrenemez.

Ufak öneriler 30 Oca 2010 22:06 #321

• stuffalp
  • Poor Item
  • Gönderiler: 5
herkeszin söylediği gibi dergi en azından 2 ayd bir çıksın ve metin 2 genel ve ep (kule ve itemler) ile ilgili bir inceleme yaparmısınız.

Cvp:Ufak öneriler 04 Nis 2010 18:20 #443

• koray
  • Moderator
  • Gönderiler: 35
stuffalp yazan:
herkeszin söylediği gibi dergi en azından 2 ayd bir çıksın ve metin 2 genel ve ep (kule ve itemler) ile ilgili bir inceleme yaparmısınız.

İki ayda bir çıkarmak için yeterince içerik ne yazık ki bulunmuyor. Ama emin olun devasa online piyasası canlı kaldıkça ve arttıkça herşeyin peşinde olacağız

Cvp:Ufak öneriler 13 Nis 2010 14:14 #483

• lastingk
  • Poor Item
  • Gönderiler: 6
  • Puanlar: 7
Bu tam olarak öneri degil ama bence birsonra ki dergide Karahan online koyarsanız sevinirim çok güzel bir oyun oynadım vede bu oyunu herkesinde oynamasını çok isterim.

Cvp:Ufak öneriler 15 Şub 2011 23:59 #8100

• diadoraking2
  • Common Item
  • Gönderiler: 78
Dergide tanıtılan oyunlardan daha iyi bilgi alabilmek için leveli yüksek oyunculardan bilgi alırsanız daha güzel olur.

Ayrıca 3 ay çok süre 2 aya indirilmesi için sabırsızlanıyoruz.

Cvp: Ufak öneriler 03 Mar 2011 16:33 #23086

• TarEf
  • Poor Item
  • Gönderiler: 18
  • Puanlar: 20
kardeş sanamı kaldı dergiyi eleştirmek

Cvp: Ufak öneriler 03 Mar 2011 16:43 #23091

• rappelzgezgini
  • Poor Item
  • Gönderiler: 3
  • Puanlar: 6
SANA KALMADI DERGİYİ ELEŞTİRMEK

Cvp: Ufak öneriler 03 Mar 2011 20:44 #23105

• erengy
  • Free2Play Online Sorumlusu
  • Gönderiler: 26
  • Puanlar: 102
Kime kaldı öyleyse? Yapıcı ve iyi niyetli olduğu sürece herkes dergiyi eleştirme hakkına sahip burada. Kaldı ki başlık eleştiri yapmak değil öneri sunmak adına açılmış. Diğer bir deyişle, biraz daha sakin olalım lütfen.
Son Düzenleme: 03 Mar 2011 20:47 Düzenleyen erengy.

Cvp: Ufak öneriler 03 Mar 2011 23:53 #23114

• beyazgolge
  • Poor Item
  • Gönderiler: 34
  • Puanlar: 31
güzel devamlarıaylnı diliyorum keşke bütün oyunlar hakkında herkes yorum yapsa ve paşısitenizi beğeniyorum paylaşımlar süper olmuş ne kadar çok yorumcu olursa o kadar m olsa devamını sabırsızlıkla bekliyorum

Cvp: Ufak öneriler 03 Mar 2011 23:54 #23115

• beyazgolge
  • Poor Item
  • Gönderiler: 34
  • Puanlar: 31
derginizi beğenerek okuyorum gerçekten oyun piyasasındaki önemli bir açığı kapatıyorsunuz tebrikler.
2004 ten beri her oyun dergisini aldım bazıları uzun vadeli bazıları kısa vadeli oldu şimdi ise aldığım derginin adı Free2Play oldu Gerçekten MMO oyuncularına hitap eden ve gelecek vaadeden bir dergi çıkarmışsınız kutlarım üstelik DVD lerinizde bu tür oyunlara yer vermeniz çok güzel böylece kota sorunundan dolayı bir çok oyunu deneyemeyen arkadaşların derdine derman oldunuz
Fakat ilk sayıda gördüğüm ufak hatalar var bunları düzeltirseniz sevinirim böylece kaliteyi yükseltmiş olursunuz.

2-DVO ve MMO ikisi aynı incelemede yazılmış bir Türkçe bir İngilizce gidilmesi hem okuyucuların kafasını karıştırır hemde dergi için bir - puan olabilir

3- Fazla yüklenmek istemiyorum sizede anlıyorum ama böyle bir derginin 3 ayda bir çıkması okuyucularınız çok üzüyor bunu tekrar düşünmekte fayda var MMO oyun çok illaki Türk oyuncuların oynadıkları oyunlardan ziyade hiç bilinmeyen duyulmayan fakat güzel olan oyunlarıda gün ışığına çıkarabilirsiniz.

Saygılarımla...

Cvp: Ufak öneriler 04 Mar 2011 21:43 #23234

• yasa60
  • Poor Item
  • Gönderiler: 1
  • Puanlar: 8
Merhaba derginizi beğenerek okuyorum gerçekten oyun piyasasındaki önemli bir açığı kapatıyorsunuz tebrikler.

Saygılarımla...

Beni bu başlığa gelen cevaplardan haberdar et.
Not: BBkodları ve gülücüklerhala kullanılabilirler.

Cvp: Ufak öneriler 04 Mar 2011 22:27 #23241

• BrateAchpnr
  • Poor Item
  • Gönderiler: 12

güzel devamlarıaylnı diliyorum keşke bütün oyunlar hakkında herkes yorum yapsa ve paşısitenizi beğeniyorum paylaşımlar süper olmuş ne kadar çok yorumcu olursa o kadar m olsa devamını sabırsızlıkla bekliyorum
  • Sayfa:
  • 1
Yetkililer: Taha
Sayfa oluşturulma süresi: 1.18 saniye

Free2Play OnlineFree2Play’in 5. Sayısını Bulamıyor Musunuz?

Free2Play’in 5. Sayısını Bulamıyor Musunuz? Çözümü Bırada! F [ > ]

Free2Play OnlineEarthrise Kapanıyor

Bu yıl içinde free-to-play modeline geçmesi planlanan bilimkurgu MMORP [ > ]

Free2Play OnlineValiant Açık Beta Tarihi Kesinleşti

Nttgame'in yeni başlığı Valiant, 28 Şubat'ta Avrupa oyuncuları içi [ > ]

Free2Play OnlineGala Networks Europe Sevgililer Günü’nü Kutluyor

Sevgililer günü özel etkinlikleri açıklandı. Avrupa’nın önde g [ > ]

Free2Play OnlineFamily Guy Online Tanıtım Videosu Çıktı

Family Guy Online epeydir geliştirilmekte, ancak tarayıcıda oynanabile [ > ]

Get Adobe Flash player

Tüm Hakları Saklıdır - SETI Yapım ve Yayıncılık © 2009