SETI Network: Oyungezer | Free2Play

Get Adobe Flash player
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Pot Sistemi
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1
  • 2

BAŞLIK: Pot Sistemi

Pot Sistemi 24 Ara 2009 02:57 #227

• yumahkafa
  • Poor Item
  • Gönderiler: 3
  • Puanlar: 5
Selamlar.

Ben bu oyunu 2008 yılında keşfetmiştim. Beni bu oyundan koparan şey, saçma pot sistemi olmuştu. Şimdiki pot sistemi nasıl, hala aynı mı ? Ya da en iyisi pot sistemini anlatacak olan var mı

Cvp:Pot Sistemi 10 Oca 2010 23:01 #252

• Orgat
  • Poor Item
  • Gönderiler: 10
neresinin saçma geldiğini söyleseydinde anlasaydık bence oldukça mantıklı evet geri dolma süresi uzun ama zaten ihtiyacın olmuyor ve bu işler için rahip adında bir karakter var

Cvp:Pot Sistemi 24 Oca 2010 22:02 #315

• mertoli
  • Poor Item
  • Gönderiler: 21
İlk zamanlar benimde pot sistemi hoşuma gitmemişti ancak arkadaşımızında dediği gibi ileride fazla ihtiyacımızın olmaması. bu oyunun güzel yönü yardımlaşma temeli ile kurulmuş olması 25 lwl den sonra kendine uygun bir party aramaya başlarsan ii etmiş olursun ki burdaki herkes biliodur ideal partde olmazsa olmaz bir healerdir .
Son Düzenleme: 24 Oca 2010 22:04 Düzenleyen mertoli.

Cvp:Pot Sistemi 02 Şub 2011 09:03 #4766

• KillerTr
  • Common Item
  • Gönderiler: 63
  • Puanlar: 37
eğer potlardan şikayetçiysen yanına ek bir yiyecek alarakda belirli aralıklarda canını arttırabilirsin yada mavi peri gibi bi petin varsa o pet ilede can basabilirsin herkez partilerde rahip oluyo diyo ama bnce rahiplere kanmamak lazım bazıları varki mana full olmasına rağmen oturuyolar ve sende ölüyosun! ama gerçekten iyi olan rahiplerde vardır 90lı 100lü lvllarda genelde iyi rahipler vardır
Kendi Hazırladığım Rehberler:
Karahan Cehennem Rehberi:www.free2play.com.tr/forum/51-karahan-on...-doru-resimli-rehber
Florensia 1-2 Bilgi:www.free2play.com.tr/forum/61-florensia/...kmda-kendi-goerueuem
Link düzeltmeyi bilenler özelden mesaj atsın lütfen

Cvp:Pot Sistemi 02 Şub 2011 15:23 #4767

• Muhallebi
  • Poor Item
  • Gönderiler: 7
Her oyundan benzer sistemler bekleyemezsin. Sadece pot konusunda değil her konuda. Rappelz'in pot sistemini oyuna ilk başladığımda ben de pek bi garip bulmuştum.

Rappelz'dan önce Silkroad oynuyodum ordaki sistem çok büyük oranda farklı olduğu için zor alışabilmiştim.

Rappelz'da olmazsa olmaz pet ve parti sistemleri var. Rappelz basit bir oyun değil. Bir partide her türlü pete ve her türlü elemana ihtiyaç vardır. Mana ve can sorununu partine bu sorunları gidermesi için aldığın adamlardan veya petlerinden halledersin.

Rapplez'da herkes işini doğru düzgün yaparsa ne mana ne de can sorun olur. Bu oyunda zaten tek başına kasma durumu veya petsiz parti diye bi şey olmadığından bu pot olayını bu kadar dert etmene gerek yok. Dediğim gibi potsuzluk Rapplez'da sorun olan bi şey değil.

Cvp:Pot Sistemi 04 Şub 2011 16:18 #4817

• Olvido
  • Uncommon Item
  • Gönderiler: 102
  • Puanlar: 2
Merhaba arkadaşlar ben rappelz oynuyorum hastalık derecesinde bağımlıyımdır:D rappelz'da yay çarım var (Thieflord) size her türlü konuda yardımcı olabilirim ve [Consei] adlı klanım var [ProT] ile ittifakımız olacaktır klanıma +90 levelli herkesi beklerim SAYGILAR...

Cvp:Pot Sistemi 05 Şub 2011 20:30 #4868

• Dechetzz
  • Poor Item
  • Gönderiler: 13
  • Puanlar: 8
Arkadaşlar zaten çoğunu anlatmışlar. Eğer bir yakın dövüş karakteri oynuyorsan R5'de parşömenler ve iksirler yardımıyla mp rahatça doluyor. Ekstra olarak yiyecekler var. Büyücü gibi mp ağırlıklı classları oynuyorsan, giysilerine mp taşı basmanı öneririm. Kemerine skill'i açık bir m.Peri takarsan mp'n zor tükenecektir. Rappelz, bu yönden oldukça geniş bir oyun:)

Saygılarımla..
Fenix
Excement
Excentrique
Greenevil ve diğer Green'ler..

Cvp:Pot Sistemi 05 Şub 2011 20:42 #4869

• Mysterion
  • Poor Item
  • Gönderiler: 2
  • Puanlar: 1
Bu aralar online oyun arayışlarındayım.Bana önerebileceğiniz bir oyun var mı ?

Cvp:Pot Sistemi 05 Şub 2011 23:19 #4870

• Dechetzz
  • Poor Item
  • Gönderiler: 13
  • Puanlar: 8
Rappelz bölümünde herkes sana Rappelz'i önerir:) Ne bekliyorsun ki

Cvp:Pot Sistemi 05 Şub 2011 23:33 #4872

• manganese
  • Poor Item
  • Puanlar: 16
elbetteki rappelzi öneririz oyun zevkli bnce bu oyunu oyna

Cvp:Pot Sistemi 09 Şub 2011 12:16 #5063

• jackkerem
  • Poor Item
rappelz cidden birçok mmorpg den çok farklı bunu oynayan ve yükselen oyuncular bilir ayrıca pot sistemi başta saçma gelebilir ama ilerleyince bunun mantıklı olduğunu anlıyorsun zaten

Cvp:Pot Sistemi 10 Şub 2011 00:23 #5110

• pythagoras35
  • Poor Item
  • Puanlar: 13
pot sistemi biraz değişik olabilir metin2 de arka arkaya pot basabiliosun mesela ama diğer arkadaşlarında dediği gibi ilerki lwl larda gerek kalmıo ben asura büyücüsüyüm skiller iyice gelişti kendi seviyemin üstündeki canavarları çok rahat kesiyom hiç pot bile harcamıyom
-inşallah kaos büyücü olucam yakında

Cvp:Pot Sistemi 10 Şub 2011 01:24 #5113

• KillerTr
  • Common Item
pot sistemi metin2deki gibi olsaydı o bence o kadarda iyi bi oyun olmazdı xS pvplerde kimse ölmezdi bi savaş yarım saat sürerdi ztn bi 55-60 olun pt kascaksınız dimi_? ptlerde ztn rahip ve tank olur eğer tank yatmazsa yada siz canavarı üstünüze çekmezseniz canınızın inmesi söz konusu bile değil. E o zmn neyi sorun ediyonuz? o kdrda sorun çıkarcak bi konu değil bu pot sorunu
Karahan Cehennem Rehberi:www.free2play.com.tr/forum/51-karahan-on...-doru-resimli-rehber
Florensia 1-2 Bilgi:www.free2play.com.tr/forum/61-florensia/...kmda-kendi-goerueuem

Cvp:Pot Sistemi 10 Şub 2011 15:31 #5120

• pythagoras35
  • Poor Item
KillerTr yazan:
pot sistemi metin2deki gibi olsaydı o bence o kadarda iyi bi oyun olmazdı xS pvplerde kimse ölmezdi bi savaş yarım saat sürerdi ztn bi 55-60 olun pt kascaksınız dimi_? ptlerde ztn rahip ve tank olur eğer tank yatmazsa yada siz canavarı üstünüze çekmezseniz canınızın inmesi söz konusu bile değil. E o zmn neyi sorun ediyonuz? o kdrda sorun çıkarcak bi konu değil bu pot sorunu

zaten bende onu diyorum pot sistemi metin2 gibi değil diye daha iyi eski metin oyuncusuydum bırakalı çok oldu ilk alışamamıştım ama sonra alışınca metinde ki değişik gelmeye başladı.Bu benim için sorun değil.Ben ilk canavara ilk peti salıyom pet ilk vurduktan sonra ben uzaktan vuruyom hiç yanıma bile gelemiyo yatıyor.Metinde de pet sistemi yok o yüzden arka arkaya pot basmak lazım olabilir.Aslında pot sistemi oyunun bir parçası ayrı birşey olarak değerlendirmek yanlış olur.Onu dengeleyen mutlaka bişey vardır.

Cvp:Pot Sistemi 13 Şub 2011 19:34 #5436

• KillerTr
  • Common Item
haklısın dengeleyen bi sistem var ama mavi potlar satılmıyo o kötü bi yandan pot sistemi para bakımından da iyi metin2de ard arda pot basıp potunu bitiriyosun sonra vay benim pot param nerde rappelzde pot parası o kadarda dert olmuyo bide bu yönden bak

Cvp:Pot Sistemi 14 Şub 2011 22:33 #5629

• yavuz3029
  • Poor Item
  • Gönderiler: 11
Pot gerek yok bi yandanda restore gibi yetenekler var mp sorunu ise bakkaldan alınan iksirlerle tazelersin

Cvp:Pot Sistemi 15 Şub 2011 00:00 #5661

• maradon
  • Rare Item
  • Gönderiler: 425
  • Puanlar: 84
Pot aslında gerekli seviyesine göre fazla doldurmuyor.Önemsizde değil tabi ki.Parşömen filan olursa daha iyi olur

Cvp:Pot Sistemi 18 Şub 2011 03:06 #13690

• Karakaya
  • Uncommon Item
  • Gönderiler: 140
arkadaşlar konulara yazdığımız yorumlara dikkat edelim bazen alakasız yorumlar okuyorum. ayrıcada paylaşım için teşekkür ederim devamını bekliyoruzz...

Cvp:Pot Sistemi 18 Şub 2011 16:41 #14269

• Vasilaki
  • Common Item
  • Gönderiler: 72
yumahkafa yazan:
Selamlar.

Ben bu oyunu 2008 yılında keşfetmiştim. Beni bu oyundan koparan şey, saçma pot sistemi olmuştu. Şimdiki pot sistemi nasıl, hala aynı mı ? Ya da en iyisi pot sistemini anlatacak olan var mı

Pot sistemi saçma değil,metin 2 deki gibi saniyede 10 pot basıp en çetin bosslarla mücadele edilebilmesi saçma olan aslında.Oyunun pot sistemi hala aynı ve hala aynı kalmalıdır,oyundaki tek sıkıntı bana göre mana potlarının npclerde satılmamasıdır.

Cvp:Pot Sistemi 18 Şub 2011 23:06 #14901

• unalkaplan
  • Common Item
  • Gönderiler: 90
potun yanında parşomenler ve yiyecekler var. hepsini kullandığında zaten yeterli oluyor. ayrıca çok fazla da gerek duymuyorsun pota felan.
  • Sayfa:
  • 1
  • 2
Yetkililer: Taha, Zephyr
Sayfa oluşturulma süresi: 7.06 saniye

Free2Play OnlineEligium 15 Şubat'ta Açık Beta'da

Galgaron'un tehlikeli diyarlarında maceraya atılmaya hazır mısınız [ > ]

Free2Play OnlineCengiz Han 2 Açık Beta'da!

Joygame’in 2012 bombalarından Cengiz Han 2, Açık Beta olarak oyunse [ > ]

Free2Play OnlineMicrosoft Flight'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Hawaii'de nüfus patlaması bekleniyor Hani şu dört yılda bir teşrif [ > ]

Free2Play OnlinePriston Tale 2'de Klan Arena Video Yarışması

Priston Tale 2'de yeni bir video etkinliği düzenleniyor.

Free2Play OnlineDooub'dan CNBLUE SHAKE

dooub'dan CNBLUE SHAKE Musician Shake Project'in altıncı başlığı CN [ > ]

Get Adobe Flash player

Tüm Hakları Saklıdır - SETI Yapım ve Yayıncılık © 2009