SETI Network: Oyungezer | Free2Play

Get Adobe Flash player
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Point Blank
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi

BAŞLIK: Point Blank

Point Blank 30 Ağu 2010 22:40 #4744

• erengy
  • Free2Play Online Sorumlusu
  • Gönderiler: 26
  • Puanlar: 102

Kısa süre önce açık beta süreci başlayan, hem ücretsiz hem de tamamen Türkçe bir online FPS oyunu Point Blank. MMOFPS de diyebiliriz kısaca ama başındaki ilk M devasa bir oyun olduğunu değil, karakter gelişimi gibi özellikler içerdiğini ifade ediyor. Bir de sebepsizce savaşmıyoruz, belirli bir konusu var oyunun. Şöyle ki:

Bugünden on yıl önceydi... İrili ufaklı göçmen örgütleri tek bir çatı altında toplanarak ülke tarihinin en büyük grevini ve protesto gösterisini örgütlediler. On binlerce kişilik bir kalabalık, Lavran'daki [başkentteki] meclis binasının önündeki büyük meydanda toplanmıştı ve protestocuların sayısı gittikçe artıyordu. Şehirdeki bütün güvenlik güçleri de meydana toplanmıştı fakat sayıca protestoculardan azdılar. Göstericilerin hepbir ağızdan attıkları sloganlar sokaklarda ve meclisin duvarlarında yankılanıyordu. Henüz bir taşkınlık olmamıştı. Fakat ortam dehşet verici ölçüde gergindi. Bütün şehir patlamaya hazır bir bomba gibiydi.

Olası bir çatışma durumuna karşın askeri güçler de takviye amaçlı meydana gelmeye başlamıştı. Polislerle göstericilerin arasına askeri araçlarla barikat kuruluyordu. Her şey bir anda oldu... Barikatta mevzilenen askeri mühimmat yüklü bir kamyon, kulakları sağır eden, dehşet verici bir gürültüyle patladı. Ortalık cehenneme dönmüştü, toz ve dumandan göz gözü görmüyordu. Etraftaki bütün binaların camları patlamıştı. Ardından çığlıklar, haykırışlar... tam bir can pazarı yaşanıyordu. Hem göstericiler hem de güvenlik güçleri telef olmuştu. Patlamada ve sonrasındaki izdihamda ölenlerin sayısı binlerle ifade ediliyordu. Bu olayda ne kadar can kaybı olduğu bugün bile tam olarak bilinmemektedir.

Bu acı olay bir sabotaj mı, yoksa provokasyon mu ya da talihsiz bir kaza mıydı? Bu sorunun cevabı hiçbir zaman verilemedi. Ancak olan olmuştu. Devlet göstericileri, göstericiler devleti suçluyordu. Bütün ülke alarma geçti. Artık sokaklarda askerler kol geziyordu. Birbirinden sert güvenlik önlemleri ardı ardına uygunlanmaya başlandı. Tüm bu önlemlerin hedefinde ise göçmenler vardı. Yüzlercesi tutuklanarak hapse atıldı. Daha da fazlası sınır dışı edildi. Fakat bu sert tedbirler ülkedeki gerginliği iyice tırmandırdı. Göçmen gençler, yeraltına çekilerek onlara verilmeyen haklarını zorla geri almak ve uğradıkları haksızlığın adaleti için silahlı bir örgüt kurdular: Free Rebels.

Devletin silahlı güçleri, bir tür gerilla savaşı veren ve gün geçtikçe güçlenen Free Rebels'a karşı çaresiz kalıyordu. Örgüt ülkeyi cehenneme çevirmişti. Bu durum, devleti yeni bir çözüm arayışına itti. Gerilla savaşına karşı mücadele edebilecek, elit savaşçılardan kurulu özel bir birlik oluşturuldu. Bu, tarihin gördüğü en nitelikli anti-terör teşkilatıydı: CT-Force.

Artık caddelerde, sokaklarda, şehrin her noktasında amansız bir kovalamaca, acımasız bir savaş başlamıştı. Her iki taraf da kendi vatanı için savaşıyordu; fakat ortada tek bir ülke vardı...

Hakkını zorla da olsa almak isteyen Free Rebels ve ülkesini korumak isteyen CT-Force'un savaşında sen hangi taraftasın?

Bir şeye benzeterek anlat derseniz doğrudan Counter-Strike derim. Askeri FPS'lerin çoğu birbirine benzer gerçi ama cidden CS'ye benziyor Point Blank. Yine teröristler (Free Rebels) ve anti-teröristler (CT-Force) olmak üzere iki takım karşılaşıyor. Klasik düşman takımı etkisiz hale getirme bölümlerinin yanında bomba kurma/imha etme bölümleri var. Ek olarak öldükten kısa bir süre sonra tekrar canlandığınız deathmatch modunu da seçebiliyoruz.

Birkaç ekran görüntüsü de ekleyeyim:

Benim oyunda en çok hoşuma giden özellik görevler oldu. Girdiğimiz her mücadelede şu kadar headshot yap, şu silahla şu kadar düşman öldür gibi görevler veriliyor. Bu görevleri tamamlayıp oyun içinde başarılı oldukça deneyim elde edip karakterimizi geliştirebiliyor, unvanlar kazanıyoruz. Marketten yeni silahlar alma şansımız da var. Kısaca böyle güzel, hoş bir oyun Point Blank, denemeye değer. Şimdiden herkese iyi eğlenceler.

Son Düzenleme: 30 Ağu 2010 22:42 Düzenleyen erengy.

Cvp:Point Blank 03 Şub 2011 21:44 #4798

• deathmen90
  • Poor Item
  • Gönderiler: 6
  • Puanlar: 2
güzel oyundur
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: cradx, emirhan5445

Cvp:Point Blank 03 Şub 2011 21:59 #4804

• ozqhun
  • Poor Item
  • Gönderiler: 3
Herhangi bir sorun olursa bana ÖM atabilirsiniz.Oyunla ilgili genel bilgim vardır.

Cvp:Point Blank 03 Şub 2011 22:36 #4806

• Metin138
  • Poor Item
  • Gönderiler: 2
  • Puanlar: 5
Çok güzel bir oyun.
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: 44moss441, c.ogutalan

Cvp:Point Blank 04 Şub 2011 12:20 #4808

• CrueLProjectoR
  • Poor Item
  • Gönderiler: 20
  • Puanlar: 115
Fps olarak aksama kadar oynayıp sıkılmadığım ender oyunlardandır.

Cvp:Point Blank 04 Şub 2011 13:48 #4810

• Taha
  • Free2Play Online Sorumlusu
  • Gönderiler: 104
  • Puanlar: 25
PB oyuncuları, oyunlarının Free2Play Promo-Kod kampanyasına dahil olduklarını biliyorlar mı acaba Duymayanlara da duyuralım arkadaşlar
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: 44moss441, talhatalha54, cnct360

Cvp:Point Blank 05 Şub 2011 00:53 #4849

• EreN!
  • Poor Item
  • SpringSaint*
  • Gönderiler: 33
  • Puanlar: 4
Pb Diye Bölüm Açılmalı Bence Oyuncusu Çok, Konuşacak Konularıda var
Metin2 Yörük Oynayan Pm ..
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: zekicamurcu

Cvp:Point Blank 05 Şub 2011 23:37 #4873

• stuff
  • Poor Item
  • Gönderiler: 16
arkadaşlar oyunda yardıma ve EXP ye ihtiyacı olan herkes beni eklesin adım STuFF
beraber exp kasmak isteyenler öm atabilir.
Son Düzenleme: 05 Şub 2011 23:37 Düzenleyen stuff.
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: 61ahmet61

Cvp:Point Blank 06 Şub 2011 00:14 #4880

• falcata1994
  • Poor Item
  • Gönderiler: 4
Oyunu bir kaç gün bende oynamıştım ama bu aralar pek vakit bulamıyorum. Kafama F'ye basınca bir şey oluyordu oyunda o takıldı, neydi o özelliğin ismi..
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: Revenqee

Cvp:Point Blank 06 Şub 2011 13:07 #4883

• Yukon
  • Poor Item
  • Gönderiler: 4
Hileciler Olmasa Çok Very Very GOD Game D Güzel oyun Yağdırın Astalavista Bbkk

Cvp:Point Blank 06 Şub 2011 15:03 #4885

• airrival96
  • Poor Item
  • Gönderiler: 14
  • Puanlar: 39
F tuşuna basınca 180 derecelik dönüş yapıyodu karakter

Cvp:Point Blank 06 Şub 2011 16:19 #4886

• PyroManiac
  • Poor Item
  • Gönderiler: 5
Ünvan sistemi gerçekten güzel

Cvp:Point Blank 06 Şub 2011 22:14 #4887

• DeNGeSiZ20
  • Uncommon Item
  • Gönderiler: 159
  • Puanlar: 3
Taha yazan:
PB oyuncuları, oyunlarının Free2Play Promo-Kod kampanyasına dahil olduklarını biliyorlar mı acaba Duymayanlara da duyuralım arkadaşlar

Helal olsun

Cvp:Point Blank 07 Şub 2011 20:53 #4909

• Remaker
  • Uncommon Item
  • Gönderiler: 141
  • Puanlar: 140
Promo kod olayını duydum, bu oyunda gerçekten ihtiyaç duyulan birşey çünkü rütbe atlamak gerçekten zor. Ayrıca kriss superV veya aug alabilecek kadar rütbe atlamışsanız yada paraya kıyıp bu silahları ng ile almışsanız oyunda sizden iyisi yok.
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: _Bloodeyes_

Cvp:Point Blank 07 Şub 2011 20:53 #4910

• Remaker
  • Uncommon Item
airrival96 yazan:
F tuşuna basınca 180 derecelik dönüş yapıyodu karakter

Halen yapıyor o değişmedi

Cvp:Point Blank 07 Şub 2011 20:59 #4911

• Remaker
  • Uncommon Item
falcata1994 yazan:
Oyunu bir kaç gün bende oynamıştım ama bu aralar pek vakit bulamıyorum. Kafama F'ye basınca bir şey oluyordu oyunda o takıldı, neydi o özelliğin ismi..

oyunu yaklaşık 2 aydır oynuyorum ancak bu süreç içerisinde oyun içinde hile yapan birisini görmedim. Takır takır herkezi vuranları gördüm ancak bunlar elindeki silahlar olsun aldıkları karakterler olsun zaten diğer oyunculardan üstün oldukları için kolay ölmemeleri ve bol frag yapmalarını doğal karşıladım.

Sizde karakterinize hız katan zırh katan itemler satın alıp birde elinize oyunun en iyi silahlarından birini alırsanız üstüne birazda bilek varsa karşınızdakilere nefes aldırmazsınız. Bazı bilinçsiz oyuncular bunu hile sanabilirler toyluklarına vermek lazım.

Ancak bunun dışında çok yüksek oranlarda xp yani tecrübe puanı yapanlar var hatta bazıları sırf bu yüzden ban yiyorlar bu işte bir hile olabilir işte. Karakterine hızlıca seviye kazandırmak için bir sürü paa harcamayı göze alanlar hileyide göze alabilirler.

Cvp:Point Blank 08 Şub 2011 13:36 #4959

• MadoP
  • Poor Item
  • Gönderiler: 9
  • Puanlar: 25
Güzel Oyun Arada Çocuklar'da Olsa İyi.

Cvp:Point Blank 08 Şub 2011 14:46 #4982

• Remaker
  • Uncommon Item
MadoP yazan:
Güzel Oyun Arada Çocuklar'da Olsa İyi.

Çocuklar da olsa derken?

Cvp:Point Blank 08 Şub 2011 15:40 #5002

• stuff
  • Poor Item
  • Gönderiler: 16
Ben henüz hileli göremedim.
Ve birisi bana silah türlerinden hangisinin en iyi olduğunu söyleyebilir mi?
(taarruz, hafif makineli, keskin nişancı, pompalı)

Cvp:Point Blank 08 Şub 2011 15:42 #5005

• airrival96
  • Poor Item
  • Gönderiler: 14
  • Puanlar: 39
oyun yapına göre değişebilir sana şöyle anlatıyım

Hafif Makineli: Kriss Dual D yada MP7 yada Kriss SVD
Taarruz Tüfeği: SG 550 D yada Aug3 D
Sniper: L11LA1 (bunun gibi bişeydi tam hatırlamıyorum)
Pompalı: Winchester
Son Düzenleme: 08 Şub 2011 15:42 Düzenleyen airrival96.
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: crynyz, bora09
Yetkililer: Taha, Zephyr
Sayfa oluşturulma süresi: 1.47 saniye

Free2Play OnlineFree2Play’in 5. Sayısını Bulamıyor Musunuz?

Free2Play’in 5. Sayısını Bulamıyor Musunuz? Çözümü Bırada! F [ > ]

Free2Play OnlineEarthrise Kapanıyor

Bu yıl içinde free-to-play modeline geçmesi planlanan bilimkurgu MMORP [ > ]

Free2Play OnlineValiant Açık Beta Tarihi Kesinleşti

Nttgame'in yeni başlığı Valiant, 28 Şubat'ta Avrupa oyuncuları içi [ > ]

Free2Play OnlineGala Networks Europe Sevgililer Günü’nü Kutluyor

Sevgililer günü özel etkinlikleri açıklandı. Avrupa’nın önde g [ > ]

Free2Play OnlineFamily Guy Online Tanıtım Videosu Çıktı

Family Guy Online epeydir geliştirilmekte, ancak tarayıcıda oynanabile [ > ]

Get Adobe Flash player

Tüm Hakları Saklıdır - SETI Yapım ve Yayıncılık © 2009